Waarom een loopbaancoach?

Voor veel mensen is hun loopbaan niet iets dat gepland werd.
Hoe gaat dat? Je rolt ergens in na je school of studie, en dat bevalt best. Vaak gaat het na een aantal jaren toch kriebelen. Is dit nou alles? Wat wilde ik vroeger nou ook alweer worden?
Het komt ook voor dat er iets misgaat op het werk. Er wordt gereorganiseerd, of je voelt je niet prettig meer in je baan. Of je voelt je opgebrand, moe.
Hoe dan ook, het wordt tijd om eens stil te staan bij wat je de komende jaren wilt gaan doen en hoe je dat gaat aanpakken. Een goed moment om een loopbaancoach in te schakelen.

Als loopbaancoach kijk ik samen met jou naar jouw eigen loopbaan: hoe ziet deze er totnutoe uit, hoe ben je gekomen waar je bent en wat zou je willen veranderen? Het is een zoektocht naar de antwoorden op deze vragen.
Als je de antwoorden gevonden hebt, kun je gaan werken aan de gewenste verandering.

Hoe gaat loopbaancoaching in zijn werk?
Een loopbaancoachingstraject bestaat uit een aantal gesprekken (gemiddeld vijf of zes) die 1 tot 1,5 uur duren. Tussendoor werk je aan verschillende huiswerkopdrachten. De gesprekken vinden plaats met tussenpozen van drie of vier weken, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt.
Het eerste gesprek is een intakegesprek. Hierin bespreken we wat de vraag precies is en of loopbaancoaching kan bijdragen aan het beantwoorden daarvan. Ook kijken we of de klant en de loopbaancoach bij elkaar passen.
Het intakegesprek is altijd gratis.

Klik hier voor informatie over jouw investering.