Cécile

Ik heb lang gewerkt als adviseur P & O. Leuk werk dat ik met veel plezier gedaan heb, in verschillende organisaties, zowel profit als non-profit. In de afgelopen jaren heb ik me ook ontwikkeld als trainer, met name gericht op gedragstrainingen (gespreksvoering, teambuilding, communicatie).
Vanaf het begin van het werken als P&O-er vond ik het al leuk om mensen te helpen om hun ‘plek’ te vinden in een organisatie. De opleiding tot loopbaancoach stond dan ook al lang op mijn verlanglijstje. En niet voor niets, zo bleek. Het begeleiden van mensen als (loopbaan-)coach vind ik één van de plezierigste dingen om te doen. Inmiddels heeft de loopbaancoaching zich uitgebreid tot coaching in brede zin en werk ik volledig als coach. Uiteraard blijf ik mezelf scholen, omdat ik kwaliteit belangrijk vind, maar ook omdat scholing geweldig inspirerend is.

Autismecoach
In mijn werk als HR-adviseur heb ik vaak te maken gehad met hoogopgeleide volwassenen met (kenmerken van) autisme. Bijzondere en getalenteerde mensen die op het werk tegen problemen aanliepen vanwege hun autisme. Omdat ik deze mensen graag wil helpen ben ik de opleiding tot Autismecoach gaan volgen bij Marja Boxhoorn. Wat mij erg aanspreekt in de methodiek die Marja ontwikkeld heeft, is dat het heel praktisch en toegankelijk is. En natuurlijk vooral dat de effectiviteit ervan in de praktijk is bewezen.
Ik ben er van overtuigd dat ieder mens waardevol is voor de maatschappij, vanuit zijn of haar sterke kanten. En dat we er alles aan moeten doen om te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk zichzelf kan zijn.

In de afgelopen twee jaar heb ik daarnaast nog iets heel anders gedaan: ik heb de opleiding tot vakfotograaf gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Superleuk om bezig te zijn met ambachtelijk leren. De foto’s op deze website heb ik allemaal zelf gemaakt. Meer foto’s van mij bekijken? Klik dan hier!

Als loopbaanprofessional ben ik aangesloten bij de NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacementconsulenten). In mijn werk houd ik me aan de ethische code en de klachtenregeling van de NOLOC. de teksten van beide kan ik je op verzoek geven.

Wat klanten over mij zeggen:

Je bent een fijne gesprekspartner en je luistert erg goed’

De openheid in de gesprekken is fijn

‘Ik vind de rust die je uitstraalt heel prettig’

Register Loopbaanprofessional