Loopbaancoaching / lifecoaching
Jouw investering voor een (loopbaan-)coachingsgesprek bedraagt voor particulieren € 60,- (exclusief BTW).
Voor werkgevers wordt een offerte opgemaakt aan de hand van de vraag.
Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Hierin wordt besproken wat de vraag precies is en of coaching kan bijdragen aan het beantwoorden daarvan. Ook moet blijken of de klant en de coach bij elkaar passen.

Coaching bij (kenmerken van) autisme

Pakket ‘ Inzicht in stress’
Hiermee ga je jouw stress verminderen, waarmee je grip op je leven krijgt.
Het pakket bestaat uit 4 coachingsgesprekken van circa 1 uur, verdeeld over twee maanden. In dit traject krijg je inzicht in jouw stress-signalen en de oorzaken van stress. Je krijgt tips en adviezen om stress te verminderen.
Voor de start vindt een kosteloos intakegesprek plaats.
De investering voor dit pakket is € 300,- exclusief BTW.

Traject ‘Meer rust, minder stress bij autisme’
Met dit traject ga jij rust brengen in je leven, zodat je tijd en energie over hebt om te genieten.
Het traject omvat het complete 7 stappenplan naar meer rust bij autisme en bestaat uit 7 tot 10 gesprekken van circa 1 uur, verdeeld over 5 maanden. Tussen de gesprekken door krijg je huiswerkopdrachten. Als bonus krijg je ook het boek ‘ Meer rust, minder stress bij autisme’ van Marja Boxhoorn.
Voor de start vindt een kosteloos intakegesprek plaats.
De investering bedraagt € 75,- per gesprek, exclusief BTW.

Traject ‘Betere relaties’
Met dit traject ga je ontdekken hoe je fijne relaties met partner, vrienden, collega’s of leidinggevende kunt aangaan en onderhouden.
Het traject bestaat uit circa 8 coachingsgesprekken van circa 1 uur, verdeeld over 4 maanden. Tussendoor krijg je huiswerkopdrachten. Voor de start vindt een kosteloos intakegesprek plaats.
De investering bedraagt € 75,- per gesprek, exclusief BTW.

Uiteraard is het mogelijk om de bovengenoemde trajecten te combineren naar behoefte. De genoemde prijzen gelden voor particulieren. Voor bedrijven wordt een offerte op maat gemaakt.

Vergoedingsmogelijkheden voor coaching vanuit de werkgever
Veel werkgevers hebben jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Vraag aan je werkgever of aan de afdeling P&O of vergoeding voor jou hieruit mogelijk is. Het is immers een investering in jezelf die ook aan de werkgever ten goede komt. Mogelijk wordt hiermee (langdurig) ziekteverzuim voorkomen.